Download onze brochures
Bekijk hier al onze merken

Interieurstyliste Vera

Vera van Vliet (37) is interieurstyliste Bij Ons Binnen en gaat samen met de klanten op zoek naar een persoonlijk interieur

Vera van Vliet

In haar ontwerpen laat ze zien dat ze een thuisgevoel wil creëren. Niks is namelijk belangrijker dan je thuis voelen in jouw huis.

"Ik ga graag samen met de klanten op zoek naar een persoonlijk interieur dat voldoet aan alle comfort- en kwaliteitswensen. Ik hou van mijn werk. Ik heb dan ook van mijn passie mijn beroep gemaakt."

Na bijna veertien jaar met plezier bij de IKEA gewerkt te hebben, kwam Bij Ons Binnen op haar pad. Vera is een echte Montfoortse en gaat dus terug naar haar roots. Sinds 1 februari is Vera bij ons werkzaam als interieurdesigner. Ze geeft stijl-, kleur-, en interieuradvies, inlcusief 3D-ontwerpen. Dit doe ze voor particuliere woningen, maar óók voor kantoorinrichtingen, compleet met werkplekken, kun je bij Vera terecht.

Er zeker van zijn dat jouw interieurwensen duidelijk zijn overgekomen? Het zit goed als je Vera dit hoort zeggen: Ik voel 'm!

Vera's hobbies zijn fotograferen, muziek luisteren, festivals bezoeken en lekker dansen. Daarnaast maakt ze graag tijd vrij voor etentjes met haar vrienden en houdt Vera van gezellig samenzijn met familie. Ze is al 22 jaar samen met haar man Reggy. Samen hebben zij twee dochters: Evi (11) en Isa (7). 

Vera Interieurstylist 

Neem contact op

Hoogstraat 31 
3417 HA Montfoort (Centrum in Montfoort, naast Kruidvat)
Tel: 085 210 55 50

BEKIJK ONZE OPENINGSTIJDEN