Download onze brochures
Bekijk hier al onze merken

Woonwinkel in Montfoort, vlakbij Oudewater | Utrecht

In de buurt van Oudwater - Op zoek naar nieuwe meubels woonaccessoires en verlichting? Bij Ons Binnen!

Meubelzaak In de buurt van Oudewater

In onze meubelzaak in de buurt van Oudewater kunt u terecht voor alles voor uw interieur. In onze sfeervolle woonwinkel  van 350m2 laten we u een deel van onze grote collectie zien. De sfeer is gezellig en warm. Stoelen, banken en tafels in modern design of met een vintage look. Met de collectie van Dutchbone en Zuiver, Tower Living en By-Boo en nog een aantal leuke merken, aangevuld met bijzondere woonaccessoires en verlichting komen we tot een global inspired Interior! Voor iedereen wat wils dus. Daarbij komt dat u een persoonlijke benadering en een goede service kunt verwachten, dat is immers wat wij zelf ook graag ervaren.

Alles voor uw interieur Bij Ons Binnen

Bent u op zoek naar nieuwe meubels? De meubelzaak in de buurt van Oudewater waar u terecht kunt is Woonwinkel Bij Ons Binnen, op ongeveer 10 minuten rijden vanaf Oudewater. U kunt terecht bij Woonwinkel Bij Ons Binnen in Montfoort op maar 10 minuten rijden van Oudewater. De kans is groot dat u de perfecte meubels vindt voor in uw woning. 

Weet u niet zeker of deze meubels ook samengaan met uw huidige interieur? Laat u dan adviseren door onze vakkundige medewerkers. Zij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze. Natuurlijk kunt u hen ook specifieke vragen stellen over ons aanbod.

Bij Ons Binnen, heeft zich ook toe gespitst op projecten en inrichting van zakelijk objecten. Voor een vrijblijvend advies en of vragen, neem contact met ons op.

OP ZOEK NAAR EEN ZUIVER DEALER IN DE REGIO UTRECHT?
WELKOM BIJ ONS BINNEN!

U vindt op deze website een ruim aanbod aan Zuiver, DutchBone en Bij Ons Binnen woon artikelen.

Neem contact op

Hoogstraat 31 
3417 HA Montfoort (Centrum in Montfoort, naast Kruidvat)
Tel: 085 210 55 50

BEKIJK ONZE OPENINGSTIJDEN