Nieuwe aanvullende catalogus 2017 Zuiver en Dutchbone

Nieuwe producten van Zuiver en Dutchbone zijn te bewonderen in de nieuwe aanvullende catalogus!

De grote woonbeurzen zijn nog maar net voorbij en het is weer één groot feest bij Zuiver en Dutchbone. Er zijn weer heel veel nieuwe producten tentoon gesteld en nu druppelen ze een voor een Bij Ons Binnen. Uitpakken was nog nooit zo leuk!

Ze hebben zich laten inspireren door de trends van dit moment, ook wel genaamd: City Chique! Er wordt gebruik gemaakt van poederachtige kleuren, elegante vormen en industriële materialen en dit alles met een luxe uitstraling.

Onlangs publiceerde Dutchbone zijn nieuwe collectie voor 2017. Warme kleuren en stoere materialen met een industrieel uiterlijk zijn kenmerken van Dutchbone. Dit komt ook in de nieuwe collectie weer duidelijk naar voren. 'Sophisticated Chic’ wordt het nieuwe thema genoemd. Welk item haal jij in huis? 

Cognac is een vaak terugkerende kleur in de collecties. Deze kleur zie je vooral terug in de verschillende stoelen Zo zijn de 'Franky stoel' en de 'Franky barstool' ook in deze collectie weer te zien. Je kunt kiezen voor mooi cognac leer, maar 'Sophisticated Chic’ bevat ook andere cognackleurige materialen.

Download de nieuwe Brochures van Zuiver en Dutchbone.

BROCHURE ZUIVER BROCHURE DUTCHBONE

Neem contact op

Keizerstraat 7
3417 EA Montfoort (Centrum in Montfoort)
Tel: 085 210 55 50

BEKIJK ONZE OPENINGSTIJDEN