Woonwinkel dicht bij Nieuwegein

Alles voor je interieur in de buurt van Nieuwegein. Meubels woonaccessoires en verlichting? Bij Ons Binnen

Woonadvies in de buurt van Nieuwegein

Onze kracht ligt in advisering, daarom zullen wij u helpen bij het maken van een weloverwogen keuze! Onze experts kunnen u van het beste advies voorzien. 

De sfeer is gezellig en warm. Stoelen, banken en tafels in modern design of met een vintage look. Met de collectie van Dutchbone en Zuiver, Tower Living en By-Boo en nog een aantal leuke merken, aangevuld met bijzondere woonaccessoires en verlichting

Bij Ons Binnen in Montfoort is een complete woonwinkel met persoonlijk advies, veel kennis en een hoog service niveau. Wij hebben ook ons eigen bezorgdienst die de meubels komen brengen en monteren

Zoekt u een woonwinkel in de buurt van Nieuwegein? 

Op nog geen 15 minuten rijden vindt u onze woonwinkel Bij Ons Binnen. wilt u graag wooninspiratie opdoen? Dan bent u bij Bij Ons Binnen aan het goede adres. Wij bieden een divers aanbod van meubels in diverse stijlen.  In onze meubelzaak in de buurt van Nieuwegein kunt u terecht voor alles voor uw interieur. In onze woonwinkel van 350m2 laten we u een deel van onze grote collectie zien. 

Bij Ons Binnen, heeft zich ook toe gespitst op projecten en inrichting van zakelijk objecten. Voor een vrijblijvend advies en of vragen, neem contact met ons op.

OP ZOEK NAAR EEN ZUIVER DEALER IN DE REGIO UTRECHT? WELKOM BIJ ONS BINNEN!

U vindt op deze website een ruim aanbod aan Zuiver, DutchBone en Bij Ons Binnen woon artikelen.

Neem contact op

Hoogstraat 31 
3417 HA Montfoort (Centrum in Montfoort, naast Kruidvat)
Tel: 085 210 55 50

BEKIJK ONZE OPENINGSTIJDEN