Download onze brochures
Bekijk hier al onze merken

Woonwinkel dicht bij Woerden | Utrecht Bij Ons Binnen

Alles voor je interieur in de buurt van Woerden. Meubels woonaccessoires en verlichting? Bij Ons Binnen in Montfoort

Breng een bezoek aan onze meubelzaak nabij Woerden

Bent u op zoek naar de mooiste meubels? De meubelzaak nabij Woerden waar u terecht kunt is Woonwinkel Bij Ons Binnen, op ongeveer 15 minuten rijden vanaf Woerden. De kans is groot dat u de perfecte meubels vindt voor in uw woning. Weet u niet zeker of deze meubels ook samengaan met uw huidige interieur? Laat u dan adviseren door onze vakkundige medewerkers. Zij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze. Natuurlijk kunt u hen ook specifieke vragen stellen over ons aanbod.

Stoelen, banken en tafels in modern design of met een vintage look. Met de collectie van Dutchbone en Zuiver, Tower Living en By-Boo en nog een aantal leuke merken, aangevuld met bijzondere woonaccessoires en verlichting komen we tot een global inspired Interior!

Woonwinkel Nabij Woerden

Heeft u al een meubel op het oog, maar voldoet deze nog niet aan al uw wensen? Dan kan het zelfs zo zijn dat wij u een maatwerkoplossing kunnen bieden. En dan hebben we het niet alleen over het tafels en kasten, maar ook over banken en fauteuils! Oftewel, bij Woonwinkel Bij Ons Binnen is heel veel mogelijk. Laat ons vooral uw ideeën horen, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar geschikte meubels en accessoires voor uw woning in onze meubelzaak op steenworp afstand van Woerden. Neem contact met ons op voor meer vragen en of informatie.

Bij Ons Binnen, heeft zich ook toe gespitst op projecten en inrichting van zakelijk objecten. Voor een vrijblijvend advies en of vragen, neem contact met ons op.

OP ZOEK NAAR EEN ZUIVER DEALER IN DE REGIO UTRECHT? WELKOM BIJ ONS BINNEN!

U vindt op deze website een ruim aanbod aan Zuiver, DutchBone en Bij Ons Binnen woon artikelen.

Neem contact op

Hoogstraat 31 
3417 HA Montfoort (Centrum in Montfoort, naast Kruidvat)
Tel: 085 210 55 50

BEKIJK ONZE OPENINGSTIJDEN