Over Ons

Over Ons
Bij Ons Binnen bestaat alweer zo’n 3 jaar en is momenteel gevestigd in de binnenstad van Montfoort. Op ruim 100m2 kunnen we best veel laten zien, al is de collectie vele malen groter. Door een steeds wisselende selectie van onze merken te etaleren in de winkel, blijft het meer dan leuk en inspirerend om Bij Ons Binnen te blijven komen. De sfeer is gezellig en een beetje huiselijk en geeft goed weer wat er te krijgen is. Van stoer en eigentijds tot modern en design en zelfs vintage. Met de collectie van Dutchbone en Zuiver, aangevuld met nog veel meer prachtige stukken en bijzondere woonaccessoires komen we tot een global inspired Interior! Voor iedereen wat wils dus. Daarbij komt dat u een persoonlijke benadering en een goede service kunt verwachten, dat is immers wat wij zelf ook graag ervaren.

Bij Ons Binnen, heeft zich ook toegespits op projecten en inrichting van zakelijk objecten. Voor een vrijblijvend advies en of vragen, neem contact met ons op.

Het Team
Bij Ons Binnen is een eenmanszaak en meestal zult u mij, Esther Scholtens-Ipenburg, in de winkel aantreffen. Al bijna 30 jaar werk ik met heel veel plezier als stewardess en tijdens mijn vele reizen heb ik veel inspiratie opgedaan op het gebied van interieur wat nu terugkomt in de winkel. De combinatie van vliegen en een eigen zaak is leuk maar ook best druk, maar geeft genoeg energie en inspiratie om dit met veel plezier te doen. Ik word bijgestaan, door mijn dochters, man, ouders en vriendin/collega (KLM), je kan wel zeggen een echt 'familie bedrijf'. 


foto

Neem contact op

Keizerstraat 7
3417 EA Montfoort (Centrum in Montfoort)
Tel: 085 210 55 50

BEKIJK ONZE OPENINGSTIJDEN