Over Ons

Over Ons

Bij Ons Binnen bestaat alweer 4 jaar en is momenteel gevestigd in de binnenstad van Montfoort. Op ruim 350m2 kunnen we best veel laten zien, al is de collectie vele malen groter. Door een steeds wisselende selectie van onze merken te etaleren in de winkel, blijft het meer dan leuk en inspirerend om Bij Ons Binnen te blijven komen. De sfeer is gezellig en een beetje huiselijk en geeft goed weer wat er te krijgen is. Van stoer en eigentijds tot modern en design en zelfs vintage. Met de collectie van Dutchbone en Zuiver, Tower Living en By-Boo en nog een aantal leuke merken, aangevuld met nog veel meer prachtige stukken en bijzondere woonaccessoires komen wij tot een global inspired Interior! Voor iedereen wat wils dus. Daarbij komt dat u een persoonlijke benadering en een goede service kunt verwachten, dat is immers wat wij zelf ook graag ervaren. Wij hebben ook onze eigen bezorg en montage dienst, wij leveren de producten bij thuis af en indien nodig de gehele montage.

Bij Ons Binnen, heeft zich ook toe gespitst op projecten en inrichting van zakelijk objecten. Voor een vrijblijvend advies en of vragen, neem contact met ons op.

Het Team


Bij Ons Binnen kunt u tegenkomen, Rachel, Bolijn, en Lopke maar meestal zult u mij, Esther Scholtens-Ipenburg, in de winkel aantreffen. Na 31 jaar als stewardess gewerkt te hebben bij KLM waar ik tijdens mijn vele reizen veel inspiratie heb opgedaan op het gebied van interieur, ga ik mij nu helemaal richten op de winkel.

Team

Neem contact op

Hoogstraat 31 
3417 HA Montfoort (Centrum in Montfoort, naast Kruidvat)
Tel: 085 210 55 50

BEKIJK ONZE OPENINGSTIJDEN